Brug for en effektiv marketing strategi og medierådgivning?

Vi står klar som din partner, der sætter markedets bedste mediespecialister i spil efter dine behov.

– Vi gør marketing enkel og effektiv –

 

MediaTrader udfordrer og understøtter din forretnings- og marketing strategi

Vi er jeres forretnings- og sparringspartner der er til for at understøtte jer. Sammen sætter vi de marketing- og mediespecialister i spil der er behov for. Vi råder over mere end 400 mediespecialister, men det er altid helt op til jer, hvilke opgaver i ønsker at varetage selv og hvilke vi skal tage os af. Uanset hvad ønsker vi kun at tage betaling når der leveres værdi – Det mener vi er enkelt og effektivt.

Assisterer gerne med insourcing

Vi fokuserer at lette jeres arbejdsbyrde og tilpasse os til jeres ønsker og mål. Er målet marketing insourcing hjælper vi gerne med denne proces. Vi underviser bla. flere kunder gennem hands-on specialistsparring.

Fordelene ved at være en del af GroupM

Som en integreret del af Danmarks største mediebureaukæde, GroupM, sikrer vi at I altid har adgang til sparring med landets største samling af fagspecialister, der altid er klar til at give jer et råd eller to. Gennem GroupM kan vi tilbyde markedets:

 • Bedste forhandlingsposition: Vi forhandler individuelle aftaler, men lukker først aftaler når vi er enige på vegne af alle
 • Bedste indsigter: Vi har den bedste viden om markedet
 • Bedste mediespecialister og unikke værktøjer: Markedets største samling af fagspecialister. Samtidig investerer vi mest i og råder over markedets bedste værktøjer

Case: Landal GreenParks

 

Cases

Hummel: Vækster massivt på E-Commerce

Samarbejdet med Hummel er bredt funderet indenfor alle aspekter af e-commerce. MediaTrader udfører marketing strategisk sparring samt drift og optimering på SEO, SEM, display, native og video i Danmark, Tyskland og Storbritannien. Herudover sparer og rådgiver vi med Hummel omkring anvendelse af Amazon, Google Analytics og Social media (Facebook, Instagram og Snapchat).

Fra 2017 til 2019 har Hummel tredoblet sin e-commerce omsætning og ROAS næsten fordoblet fra 414% til 736%. På under et år er det lykkedes at forbedre de organiske placeringer med 86% på tværs af de aktive markeder.

“Vi er optimistiske og trygge ved samarbejdet. Det er vigtigt for os, at vi har en samarbejdspartner, som forstår markedet og vores behov og som kan eksekvere herpå. Det har vi i MediaTrader, som siden 2017 har løftet vores e-commerce med strategisk sparring, hvilket betyder, at vi er yderst optimistiske i forhold til at nå vores ambitiøse mål”.
– Natasha Yuen Christiansen, E-commerce Manager, Hummel

Billedresultat for hummel logo

Landal GreenParks: Insourcing partner

“Partnerskabet er løbende blevet udviklet og MediaTrader har fra start udvist stor forretningsforståelse. MediaTrader har været stærkt medvirkende til at drive vores marketing strategi. Der er sat ekstra fokus på vores fremtidige belægningsniveau med henblik på at optimere vores medieaktiviteter bedst muligt. Med et mål om at sikre personificeret kommunikation har det været naturligt sammen med MediaTrader, at udvikle et DCO (Dynamic Creative Optimization) setup som har resulteret i en ROI 13.5.

Vi får god faglig sparring og anbefalinger omkring vores mediestrategi, men bliver også udfordret på vores kommunikation, produkt og forretning. Vi har truffet et strategisk valg om at insource search (SEM og SEO) fra et andet bureau, men anvender MediaTrader ift. løbende opkvalificering og specialanalyser samt generel sparring på dette område.

Marketing er løbende vokset hos os og MediaTrader har været gode til at onboarde nye medarbejdere.”
– Kent Lodberg, Salgs og Marketing Manager hos Landal GreenParks

Landal GreenParks logo

Du kan gøre alting selv

– men du behøver ikke

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Marketingrådgivning

Medieverdenen er til tider kompleks. Det er vores filosofi, at et samarbejde med MediaTrader skal være enkelt, fleksibelt og effektivt for dig. Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i jeres forretningsstrategi. Samarbejdet om kommunikation skal aldrig blot ses som en udgift, men derimod en investering, som vi kan måle værdien af.

Vi skaber i fællesskab de bedste mål og efterfølgende resultater, når jeres brancheindsigt kombineres med vores viden om medier, mennesker og målgrupper.

Den optimale timing og synergi mellem medierne er en vigtig del af vores rådgivning. Sammen kortlægger vi de vigtigste kontaktpunkter, så målgruppen bevæges fra kendskab til konvertering i det mest effektive forløb.

Læs mere om hvad vi laver for vores kunder og hvad de synes om vores samarbejde her

Kommunikationssparring

MediaTrader tilbyder sparring om alt fra SEO og konverteringsoptimering (CRO) over reklame og traditionel markedsføringsproduktion til PR og Lobby og meget, meget mere.

Har du brug for at få evalueret hele kunderejsen i din virksomhed på tværs af platforme, så udfordrer vi gerne med afsæt i design thinking jeres produkt, så unikke kundeoplevelser bliver vejen mod en styrket loyalitet i målgruppen.

Uanset, om du har behov for intelligente banneropsætninger, hvor indholdet bliver personaliseret ift. modtageren (DCO) eller din virksomhed har brug for assistance i en mediestorm, så finder vi i fællesskab vejen.

Bestil en gratis målgruppe- og medieanalyse, designet efter dine ønsker her

Forhandling og optimering

Vi garanterer vi de bedste priser og tager først betaling, når den aftalte værdi er skabt. Vi står på mål for vores mediepriser, ligger hånden på kogepladen og laver gerne performanceaftaler.

Vi har valgt at være markedets agile og personlige rådgiver. Derfor har du altid én fast kontakt hos MediaTrader. Til gengæld har vi hurtig adgang til de bedste specialister inden for enhver offline eller online mediedisciplin, som vi trækker på efter behov.

Vi råder over markedets stærkeste digitale ressourcer, og inden for datadrevet markedsføring er vi best in class. Med afsæt i utallige dataanalyser har vi gennem årene udviklet og forfinet egne algoritmer, der gør en forskel for vores kunder – hver eneste dag.

Læs om hvordan vi nedbringer mediepriser og laver performanceaftaler her

Analyse og rapportering

For vores kunder udvikler vi fx:

   • Tracking og andre kampagnemålinger: Viser effekten af markedsføringsindsatserne
   • Salgsmodeller: Forklarer udsving i salget og viser effekten i de enkelte mediegrupper
   • Digital Path to convertion-analyser: Viser de reelle effekter og ikke blot last click
   • Conjoint analyser: Beregner optimale sammensætninger af produkter og tilbud

  Vi samler ofte alle informationer i personaliserede real time dashboards opsat efter vores kunders ønsker og behov.

 • Bestil en gratis målgruppe- og medieanalyse, designet efter dine ønsker her

Lyst til at høre mere om vores indsigter og hvordan vi kan hjælpe med at udforme og implementere jeres marketing strategi?
– Vi byder gerne på en kop kaffe og en uforpligtende snak


Marc Dangaard
Kontaktdirektør

marc.dangaard@mediatrader.dk
+45 31 23 55 20