Kædeforretning med fokus på lokal annoncering?

MediaTraders Marketing Portal gør det enkelt og effektivt at booke lokale medier, samtidig med der skabes overblik over de lokale bookinger.

– Marketing Portalen er specialdesignet til kædeforretninger –

MediaTraders Marketing Portal sikrer enkel og effektiv lokal mediebooking

Lokal annoncering er en overset disciplin der konsistent er mere effektiv end national annoncering. Se mere på markedsforing.dk. MediaTraders Marketing Portal er optimeret specifikt til virksomheder, der ønsker en enkel og effektiv lokal mediebooking. Marketing Portalen sikrer de rigtige kreative materialer anvendes og at der skabes overblik over de lokale medieinvesteringer.

MediaTraders Marketing Portal er yderst brugervenligt, flexibelt og assisterer let hovedkontoret og/eller de lokale kræfter frem til de mest værdiskabende medieplaner:

 • Udgangspunktet er en let og intuitiv bookingproces der ikke kræver marketingerfaring for at mestre.
 • Alle kampagner er samlet et sted og der er altid et opdateret overblik over samtlige lokale medieinvesteringer.
 • Materialehåndteringen er enkel og kan enten styrers af hovedkontoret, reklamebureauet eller hos den lokale enhed.

 

´
Support lige ved hånden

Skulle der opstå behov for assistance står MediaTrader naturligvis til rådighed for både hovedkontoret, eventuelle reklamebureauer og de lokale kræfter.

Det er helt op til jer hvilke opgaver i ønsker at varetage selv og hvilke vi skal tage os af. Uanset hvad ønsker vi kun at tage betaling når der leveres værdi – Det mener vi er enkelt og effektivt.

Er du allerede oprettet kan du logge ind her:

Cases

Via Biler: Centraliseret lokal annoncering

Via Biler Marketing er en visionær marketingafdeling. Afdelingen, der har hovedkontor i Aarhus, booker medier og leverer kreativt materiale på vegne af en lang række forskellige bilforhandlere landet over.

“Vi er meget glade for vores brug af MediaTrader Marketing Portalen, hvor vi hurtigt for overblik over de lokale muligheder der er til stede for de enkelte forhandlerafdelinger. Da vi booker alt centralt fra Aarhus, er det en stor fordel for os, at vi gennem MediaTrader Marketing Portalen nemt kan se hvilke medier er primære og sekundære medier i de enkelte områder. Vi producerer og leverer selv materiale til medierne. Derfor er det enkelt og effektivt for os at få materiale information leveret direkte ved booking.”

– Lone Erdmann, Medejer, Via Biler

 

Billedresultat for via biler

Olav Thon Gruppen (Norge)

Olav Thon Gruppen, består af 91 storcentre og 80 hoteller i Norge, Sverige, Belgien og Holland. MediaTraders Marketing Portal er robust og fleksibel nok til at kunne håndtere alle 171 enheder.

“Vi har valgt at anvende MediaTrader Marketing Portalen, da den effektivt servicerer vores enheder. Hver enkelt enhed har sit eget login og har mulighed for at følge sine egne kampagner, mens hovedkontoret kan følge med på tværs af de enkelte enheders marketingindsatser. Det giver et rigtig godt overblik samtidig med at de lokale enheder sparer ressourcer på mediebookingen.”
– Kari Markussen, Media Coordinator, Wavemaker, Norge

Relateret billede

Tre simple steps

– Og din kampagne er booket

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Marketingrådgivning

Medieverdenen er til tider kompleks. Det er vores filosofi, at et samarbejde med MediaTrader skal være enkelt, fleksibelt og effektivt for dig. Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i jeres forretningsstrategi. Samarbejdet om kommunikation skal aldrig blot ses som en udgift, men derimod en investering, som vi kan måle værdien af.

Vi skaber i fællesskab de bedste mål og efterfølgende resultater, når jeres brancheindsigt kombineres med vores viden om medier, mennesker og målgrupper.

Den optimale timing og synergi mellem medierne er en vigtig del af vores rådgivning. Sammen kortlægger vi de vigtigste kontaktpunkter, så målgruppen bevæges fra kendskab til konvertering i det mest effektive forløb.

Læs om hvordan vi gør marketing enkel og effektiv her

Kommunikationssparring

MediaTrader tilbyder sparring om alt fra SEO og konverteringsoptimering (CRO) over reklame og traditionel markedsføringsproduktion til PR og Lobby og meget, meget mere.

Har du brug for at få evalueret hele kunderejsen i din virksomhed på tværs af platforme, så udfordrer vi gerne med afsæt i design thinking jeres produkt, så unikke kundeoplevelser bliver vejen mod en styrket loyalitet i målgruppen.

Uanset, om du har behov for intelligente banneropsætninger, hvor indholdet bliver personaliseret ift. modtageren (DCO) eller din virksomhed har brug for assistance i en mediestorm, så finder vi i fællesskab vejen.

Læs om hvordan vi gør marketing enkel og effektiv her

Forhandling og optimering

Vi garanterer vi de bedste priser og tager først betaling, når den aftalte værdi er skabt. Vi står på mål for vores mediepriser, ligger hånden på kogepladen og laver gerne performanceaftaler.

Vi har valgt at være markedets agile og personlige rådgiver. Derfor har du altid én fast kontakt hos Mediatrader. Til gengæld  har vi hurtig adgang til de bedste specialister inden for enhver offline eller online mediedisciplin, som vi trækker på efter behov.

Vi råder over markedets stærkeste digitale ressourcer, og inden for datadrevet markedsføring er vi best in class. Med afsæt i utallige dataanalyser har vi gennem årene udviklet og forfinet egne algoritmer, der gør en forskel for vores kunder – hver eneste dag.

Læs om hvordan vi nedbringer mediepriser og laver performanceaftaler her

Analyse og rapportering

For vores kunder udvikler vi fx:

   • Tracking og andre kampagnemålinger: Viser effekten af markedsføringsindsatserne
   • Salgsmodeller: Forklarer udsving i salget og viser effekten i de enkelte mediegrupper
   • Digital Path to convertion-analyser: Viser de reelle effekter og ikke blot last click
   • Conjoint: Beregner optimale sammensætninger af produkter og tilbud

  Vi samler ofte alle informationer i personaliserede real time dashboards opsat efter vores kunders ønsker og behov.

  Bestil en gratis indsigtspakke designet efter dine ønsker her

Lyst til at høre mere om vores indsigter og de uforløste potentialer vi ser på jeres vegne?
– Vi byder gerne på en kop kaffe og en uforpligtende snak


Marc Dangaard
Kontaktdirektør

marc.dangaard@mediatrader.dk
+45 31 23 55 20